Analisten:minder omzet Kion in het verschiet

Morgen komt het Duitse Kion met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over dit jaar komt de verdient het bedrijf uit Frankfurt volgens de analisten uit op 8.26 miljard euro. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2020 toen het concern 8.81 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Kion in beeld plus taxaties 2020

historische koersen

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 256 miljoen euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 2.2 euro. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 31.79 te liggen.

De consensus van het dividend ligt op 53 cent per aandeel. Kion 's dividendrendement komt neer op 0.76 procent. Het doorsnee dividend van de automotive bedrijven ligt op een schamele 0.48 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 8.31 miljard euro. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Gemeten vanaf maart vorig jaar staat het aandeel maar liefst 46 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 33 en de 80 euro.

Historische koersen aandeel Kion

historische koersen kion

Klikt u hier voor dividend aandeel Kion. Om 17.35 staat het aandeel 3.17 procent hoger op 69.94 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.