Elringklinger dit jaar bij beste Duitse aandelen

Het aandeel is vanaf begin dit jaar met een aanzienlijke plus van 85 procent één van de betere aandelen van Duitsland. Het gemiddelde Duitse aandeel staat sinds begin dit jaar ruim 8 procent hoger. Over de voorbije 3 maanden koerst het aandeel in de plus (+128 procent). Het doorsnee Duitse aandeel nam sinds begin dit jaar ruim 8 procent in waarde toe.

Rendementen Elringklinger versus Duitse aandelen

Buy & hold rendementen aandeel Elringklinger over diverse periodes, exclusief dividendrendementen

Beleggers die het aandeel in 2007 aanschaften staan nu op een summier verlies van 43 procent. Het aandeel koerst vanaf 2012 op een verlies van 34 procent. Over de voorgaande 3 maanden staat het aandeel op een winst van 128 procent.

De gemiddelde verwachting van de omzet van het bedrijf uit Dettingen An Der Erms over dit jaar ligt volgens de analisten op 1,45 miljard euro. Dit is fors minder dan de omzet over 2019 toen de omzet 1,73 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Elringklinger in beeld plus taxaties 2020

financiële analyse

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettoverlies van 3 miljoen euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten, zoals gepolst door persbureau Thomson Reuters, een verlies per aandeel van 5 cent verwacht. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op -301,2.

Dividenduitkeringen worden van het concern niet verwacht. Het gemiddelde dividendrendement van de automotive bedrijven ligt op een magere 0,25 procent.

Laatste taxaties rond de 10 euro

De meest recente adviezen voor het auto-onderdelen- en diensten bedrijf zijn afkomstig van Hauck & Aufhauser, Kepler Capital Markets en Deutsche Bank .

De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 954,2 miljoen euro. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel maar liefst 83 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 3 en de 16 euro.

Historische koersen Elringklinger 2007-2020

financiële analyse elringklinger

Klikt u hier voor dividend aandeel Elringklinger. Het aandeel staat om 10.54 3,59 procent hoger op 15,06 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.