Analisten verwachten over 2020 stijgende omzet Brown Forman

Brown Forman gaat morgen haar resultaten over het voorbije kwartaal uitbrengen. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet van het bedrijf uit Louisville op 3,4 miljard dollar. Dit is licht meer dan de omzet over 2019 toen de omzet 3,36 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Brown Forman in beeld plus taxaties 2020

fundamenteel onderzoek

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 882 miljoen dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 1,92 dollar verwacht. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 41,56.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 71 cent. Brown Forman 's dividendrendement komt neer op 0,89 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de drankenproducenten levert een beperkt dividendrendement van circa 0,41 procent op.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 25,1 miljard dollar. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds december vorig jaar staat het aandeel maar liefst 27 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 45 en de 83 dollar.

Historische koersen Brown Forman

fundamenteel onderzoek brownforman

Klikt u hier voor dividend aandeel Brown Forman. Het aandeel sloot vrijdag op 79,79 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.