Analisten verwachten over 2020 dalende omzet Commerzbank

Morgen komt het Duitse Commerzbank met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van het concern uit Frankfurt over dit jaar komt uit op 8,27 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is fors minder dan de omzet over 2019 toen het concern 9,75 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Commerzbank in beeld plus taxaties 2020

fundamantele data

Commerzbank kantoor Duisburg ©

Commerzbank
Commerzbank


De analisten rekenen voor 2020 op een nettoverlies van 169 miljoen euro. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een verlies per aandeel van 17 cent over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op -25,76 uit.

Dividendbetalingen over dit jaar worden door de analisten niet verwacht. Het gemiddelde dividendrendement van de bankensector ligt op een magere 0 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Commerzbank 's marktkapitalisatie 5,48 miljard euro. Het aandeel Commerzbank was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel Commerzbank 21 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 3 en de 7 euro.

Om 9.50 staat het aandeel 3,31 procent lager op 4,38 euro.

Historische koersen Commerzbank

fundamantele data commerzbank

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.