Analisten verwachten over 2020 dalende omzet Goodyear Tire & Rubber

Goodyear Tire & Rubber komt morgen met haar resultaten over het voorbije kwartaal. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 12,62 miljard dollar. Dit is behoorlijk minder dan de omzet over 2019 toen de omzet 14,75 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Goodyear Tire & Rubber in beeld plus taxaties 2020

aandeel

Goodyear Duisburg garage ©

Goodyear
Goodyear


De analisten rekenen voor 2020 op een nettoverlies van 677 miljoen dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een verlies per aandeel van 1,82 dollar. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op -5,47.

Ondanks het verwachte verlies zal het bedrijf waarschijnlijk toch wel een dividend uitkeren. Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 0,21 cent verwacht. Het dividendrendement van Goodyear Tire & Rubber ligt hiermee op 2,11 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de automobielproducenten ligt op een nihile 0,43 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Goodyear Tire & Rubber's marktkapitalisatie 2,31 miljard dollar. Het aandeel Goodyear Tire & Rubber was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel Goodyear Tire & Rubber 35 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 4 en de 17 dollar.

Historische beurskoersen Goodyear Tire & Rubber

aandeel goodyeartire&rubber

Klikt u hier voor dividend aandeel Goodyear Tire & Rubber. Het aandeel sloot maandag op 9,95 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.