CVS Health gaat giga inzetten op Covid-19

Het Amerikaanse CVS Caremark Health gaat rond de 15.000 mensen aannemen om in te zetten in de strijd tegen het coronavirus. Het bedrijf verwacht deze winter sowieso al een flinke stijging van de griepgevallen. De apother vermoed dat er wellicht nog meer mensen nodig zijn. Eerder in maart dit jaar gaf CSV Health ook al aan om 50.000 mensen aan te gaan nemen.

De omzet van CVS Caremark Health over dit jaar komt uit op 266,95 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2019 toen de omzet 256,78 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten CVS Caremark Health in beeld plus taxaties 2020

aandelenanalyses

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 9,51 miljard dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 7,23 dollar verwacht. Zodoende komt de koerswinstverhouding op 8,13 uit.

Fors dividend CVS Caremark Health

De consensus van het dividend ligt op 2 dollar per aandeel. Het dividendrendement ligt zodoende op 3,4 procent. Het doorsnee dividendrendement van de gezondheidsproducten- en diensten ligt op een summiere 0,37 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt CVS Caremark Health's totale beurswaarde 76,12 miljard dollar. Het aandeel CVS Caremark Health was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel CVS Caremark Health 7 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 52 en de 77 dollar.

Historische koersen CVS Caremark Health afgelopen 10 jaar

aandelenanalyses cvshealth

Klikt u hier voor dividend aandeel CVS Health. Het aandeel sloot maandag op 58,78 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.