Analisten verwachten over 2020 dalende omzet Ackermans & van Haaren

Morgen publiceert het Belgische Ackermans & van Haaren haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van Ackermans & van Haaren over dit jaar komt uit op 3,93 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2019 toen het bedrijf 4,27 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Ackermans & van Haaren in beeld plus taxaties 2020

financiele analyse

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 189 miljoen euro. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 7,77 euro. De koers/winstverhouding komt hiermee op 16,25 te liggen.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 2,23 euro. Ackermans & van Haaren's dividendrendement komt dus op 1,77 procent uit. Het gemiddelde dividend van de investeringsbedrijven ligt op een prima 1,86 procent.

Laatste taxaties rond de 127 euro

De laatste 3 adviezen voor het investeringsbedrijf zijn afkomstig van Kepler Capital Markets, KBC Securities en DeGroof Petercam.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Ackermans & van Haaren's marktkapitalisatie 4,19 miljard euro. Het aandeel Ackermans & van Haaren was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Gemeten vanaf augustus vorig jaar staat het aandeel Ackermans & van Haaren 2 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 108 en de 150 euro.

Historische koersen aandeel Ackermans & van Haaren

financiele analyse ackermans&vanhaaren

Klikt u hier voor dividend aandeel Ackermans & van Haaren. Het aandeel staat om 9.30 0,32 procent lager op 126,3 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.