Analistenkorps rekent op omzetdaling Continental

Morgen zal het Duitse Continental met haar resultaten over het afgelopen kwartaal komen. Over dit jaar komt de omzet volgens de analisten uit op 37,46 miljard euro. Dit is behoorlijk minder dan de omzet over 2019 toen het bedrijf 44,48 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Continental in beeld plus taxaties 2020

fundamantele data

Continental Dortmund ©

Continental
Continental


Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 433 miljoen euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 2,4 euro verwacht. De koers/winstverhouding komt hiermee op 35,7 te liggen.

Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 1,95 euro verwacht. Het dividendrendement van Continental ligt hiermee op 2,28 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de automotive bedrijven ligt op een magere 0,41 procent.

Laatste analistentaxaties rond de 82 euro

De laatste 3 adviezen voor het auto-onderdelen- en diensten bedrijf zijn afkomstig van Independent Research, Hauck & Aufhauser en Citigroup.

Continental's beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 17,14 miljard . Het aandeel Continental was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf augustus vorig jaar staat het aandeel Continental 25 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 51 en de 133 euro.

Historische koersen Continental voorbije 10 jaar

fundamantele data continental

Klikt u hier voor dividend aandeel Continental. Het aandeel staat om 9.55 1,07 procent hoger op 85,68 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.