Analistenkorps rekent op omzetgroei Salesforce.com

Morgen komt het Amerikaanse Salesforce.com haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van Salesforce.com over dit jaar komt uit op 16,9 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is fors meer dan de omzet over 2018 toen het concern 13,28 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Salesforce.com in beeld plus taxaties 2019

aandelenanalyses

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 2,44 miljard dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten, zoals gepolst door persbureau Thomson Reuters, een winst per aandeel van 2,86 dollar verwacht. De koers/winstverhouding komt hiermee op een heel forse 56,95 te liggen.

De consensus van de analisten luidt dat Salesforce.com geen dividenden uit zal gaan keren. Het doorsnee dividend van de softwarebedrijven ligt op een schamele 1 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Salesforce.com' nu rond de 118,91 miljard dollar. Het aandeel Salesforce.com was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf december vorig jaar staat het aandeel Salesforce.com 14 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 120 en de 168 dollar.

Historische beurskoersen aandeel Salesforce.com

aandelenanalyses salesforce.com

Klikt u hier voor dividend aandeel Salesforce.com. Om 20.39 koerst het aandeel 1,02 procent lager op 162,89 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.