Analisten verwachten over 2019 stijgende omzet Rocket Internet

Morgen komt het Duitse Rocket Internet met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 53,63 miljoen euro. Dit is fors meer dan de omzet over 2018 toen het concern 44,5 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Rocket Internet in beeld plus taxaties 2019

koersdata

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettoverlies van 52 miljoen euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 33 cent verwacht. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op een heel forse 68,79.

De consensus van de analisten luidt dat Rocket Internet geen dividenden uit zal gaan keren. Het gemiddelde dividendrendement van de internetbedrijven ligt op een nihile 0,5 procent.

Jongste koersdoelen rond de 29 euro

De laatste 3 adviezen voor het internetbedrijf zijn afkomstig van Kepler Capital Markets, JP Morgan en Barclays.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Rocket Internet' nu rond de 3,73 miljard euro. Het aandeel Rocket Internet was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds november vorig jaar staat het aandeel Rocket Internet 2 procent lager. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 20 en de 26 euro.

Historische koersen aandeel Rocket Internet

koersdata rocketinternet

Klikt u hier voor dividend aandeel Rocket Internet. Het aandeel staat om 10.01 0 procent lager op 22,7 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.