Aanzienlijk dividendrendement Schlumberger

Beleggers in het aandeel Schlumberger kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Schlumberger nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 2 dollar. Schlumberger's dividendrendement ligt dus op 6,1 procent. Het doorsnee dividendrendement van de offshore diensten-/distributiebedrijven ligt op een aantrekkelijke 6 procent.

Historische dividendrendementen Schlumberger

Schlumberger publiceert morgen haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 33,2 miljard dollar. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2018 toen de omzet 32,82 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Schlumberger in beeld plus taxaties 2019

fundamenteel onderzoek

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 2,05 miljard dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 1,47 dollar. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 22,32 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Schlumberger's marktkapitalisatie 45,41 miljard dollar. Het aandeel Schlumberger bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf oktober vorig jaar staat het aandeel Schlumberger 42 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 31 en de 61 dollar.

Historische koersen aandeel Schlumberger

fundamenteel onderzoek schlumberger

Klikt u hier voor dividend aandeel Schlumberger. Om 22.10 koerst het aandeel 2,62 procent lager op 32,81 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.