Aandeel BB&T Corporation aan kop qua Amerikaanse dividendaandelen

Beleggers in het aandeel BB&T Corporation kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel BB&T Corporation nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 1,71 dollar verwacht. Het dividendrendement van BB&T Corporation ligt hiermee op 3,24 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de financiële dienstverleners ligt op een relatief royale 11 procent.

Historische dividendrendementen BB&T Corporation

Morgen komt het Amerikaanse BB&T Corporation met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van BB&T Corporation over dit jaar komt uit op 12,03 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2018 toen het bedrijf 11,56 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten BB&T Corporation in beeld plus taxaties 2019

koersgrafieken

De analisten gaan voor 2019 uit van een nettowinst van 3,2 miljard dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten, zoals gepolst door persbureau Thomson Reuters, een winst per aandeel van 4,11 dollar verwacht. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 12,83 uit.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt BB&T Corporation's marktkapitalisatie 41,24 miljard dollar. Het aandeel BB&T Corporation was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Gemeten vanaf oktober vorig jaar staat het aandeel BB&T Corporation 16 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 41 en de 54 dollar.

Historische koersen BB&T Corporation afgelopen 10 jaar

koersgrafieken bb&tcorporation

Klikt u hier voor dividend aandeel BB&T Corporation. Het aandeel staat om 0.30 0 procent lager op 52,74 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.