Aandeel Stanley Black & Decker Inc aan kop qua Amerikaanse dividendaandelen

Beleggers in het aandeel Stanley Black & Decker kunnen rekenen op een fors dividend. Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel Stanley Black & Decker nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 2,7 dollar. Stanley Black & Decker's dividendrendement ligt dus op 10,47 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de industriële bouwkunde sector ligt op een magere 1 procent.

Historische dividendrendementen Stanley Black & Decker

Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 14,6 miljard dollar. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2018 toen de omzet 13,98 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Stanley Black & Decker in beeld plus taxaties 2019

beurskoers

De analisten rekenen voor 2019 op een nettowinst van 1,3 miljard dollar. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 8,57 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 3,01.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Stanley Black & Decker' nu rond de 3,97 miljard dollar. Het aandeel Stanley Black & Decker was de voorbije 12 maanden vrij kalm. Sinds een jaar terug staat het aandeel Stanley Black & Decker 11 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 23 en de 26 dollar.

Historische beurskoersen Stanley Black & Decker

beurskoers stanleyblack&deckerinc

Klikt u hier voor dividend aandeel Stanley Black & Decker Inc. Het aandeel sloot maandag op 25,78 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.