Aareal Bank in top Duitse dividendrendementen

Beleggers in het aandeel Aareal Bank kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Aareal Bank nu één van de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 2,02 euro. Aareal Bank 's dividendrendement komt neer op 8,68 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de banken ligt op een nihile 1 procent.

Historische dividendrendementen Aareal Bank

Over 2019 komt de omzet volgens de gepolste analisten uit op 813,25 miljoen euro. Dit is fors minder dan de omzet over 2018 toen het bedrijf 983 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Aareal Bank in beeld plus taxaties 2019

aandelenanalyses

Onderaan de streep rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 157 miljoen euro. Over dit jaar ligt de consensus van Aareal Bank 's resultaat per aandeel op een winst van 2,58 euro. Zodoende komt de koerswinstverhouding op 9,02 uit.

Actuele koersdoelen nabij de 31 euro

HSBC, Nord Landesbank en Deutsche Bank gaven recentelijk taxaties voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Aareal Bank ' nu rond de 1,39 miljard euro. Het aandeel Aareal Bank was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Aareal Bank 34 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 22 en de 40 euro.

Historische koersen Aareal Bank

aandelenanalyses aarealbank

Het aandeel staat om 18.02 0,39 procent hoger op 23,27 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.