Smith & Wesson dit jaar volgens analisten op jacht naar recordomzet

Morgen komt het Amerikaanse bedrijf Smith & Wesson met haar resultaten over het voorbije kwartaal. Op basis van de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over 2016 komt de omzet volgens de analisten uit op 777 miljoen dollar. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is licht meer dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 722,91 miljoen dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Smith & Wesson in beeld plus taxaties 2016

Smithwesson

De analisten rekenen voor 2016 op een recordnettowinst van 104 miljoen dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 1,92 dollar over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 15,41 te liggen.

Analisten verwachten over dit jaar geen dividenduitkering. Het gemiddelde dividendrendement van de luchtvaart- & defensiebedrijven ligt op een zeker aantrekkelijke 1,38 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Smith & Wesson's marktkapitalisatie 1,66 miljard dollar.

Het aandeel sloot dinsdag op 29,58 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.