Analisten: Henry Schein op stoom voor recordomzet

Morgen komt het Amerikaanse bedrijf Henry Schein met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Op basis van de taxaties van de meeste analisten zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over 2016 komt de omzet volgens de analisten uit op 11,54 miljard dollar. De verwachting van de omzet zou voor het bedrijf een recordomzet betekenen. Dit is licht meer dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 10,63 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Henry Schein in beeld plus taxaties 2016Henryschein

De analisten rekenen voor 2016 op een recordnettowinst van 547 miljoen dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 6,63 dollar over. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 27,14.

Dividenduitkeringen worden van Henry Schein niet verwacht. Het gemiddelde dividendrendement van de gezondheidsproducten- en dienstensector ligt op een summiere 0,74 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Henry Schein 's marktkapitalisatie 14,83 miljard dollar.

Het aandeel sloot dinsdag op 179,95 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.