Aandeel SMTPC aan kop qua Franse dividendaandelen

Beleggers in het aandeel SMTPC kunnen rekenen op een fors dividend. Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel SMTPC nu één van de hoogste dividendrendementen van de Franse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,9 euro. SMTPC's dividendrendement komt hiermee op 9,05 procent te liggen. Het doorsnee dividend van de transport- & logistiekbedrijven ligt op een schamele 1 procent.

Historische dividendrendementen SMTPC

Over 2019 komt de omzet volgens de analisten uit op 38,3 miljoen euro. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2017 toen de omzet 38,3 miljoen euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten SMTPC in beeld plus taxaties 2019

beurskoers

De analisten gaan voor 2019 uit van een nettowinst van 14 miljoen euro. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 2,31 euro. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 9,09.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van SMTPC' momenteel circa 122,59 miljoen euro. Het aandeel SMTPC was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Gemeten vanaf mei vorig jaar staat het aandeel SMTPC 9 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 17 en de 24 euro.

Historische beurskoersen SMTPC

beurskoers smtpc

Om 10.27 koerst het aandeel 0 procent lager op 21 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.