Oppenheimer tipt Apple, Bank of America en United Health

Nu de beurzen wereldwijd sterk zijn gedaald hebben beleggers een aantal paden die zij kunnen bewandelen. Beleggers kunnen in paniek wegrennen, stil blijven zitten en hopen op het beste, of kijken naar mogelijkheden. Voor de laatste groep heeft Oppenheimer een aantal aandelen die zij in deze tijden zouden inslaan.

Ondanks dat Oppenheimer niet aanbeveelt dat beleggers grote risico’s moeten nemen, blijven zij wel positief over de aandelenmarkten. Van de 10 indicatoren staan er nog 7 overeind en de analisten verwachten dat de intensiteit van de recente ‘sell-off’ inmiddels achter ons ligt.

Sectoren die volgens Oppenheimer kansrijk zijn na de recente uitverkoop zijn de gezondheidszorg, financiële sector en consumentengoederen. Hieruit hebben de analisten uit iedere sector de volgende aandelen geselecteerd.

UnitedHealth Group

UnitedHealth Groupis de enige verzekeraar in de gezondheidssector die niet langer betrokken is bij een grote fusie, aangezien deze al achter het bedrijf liggen.

Oppenheimer wijst erop dat de koers van het aandeel over de afgelopen 52 weken in een bandbreedte van 80,72-126,21 dollar heeft bewogen, terwijl de koers momenteel rond de 110 dollar staat en het gemiddeld koersdoel op 147 dollar.

Bank of America

De Amerikaanse zakenbank ontvangt volgens Oppenheimer nog altijd taxatieverhogingen van analisten.

Nadat de koers van Bank of Americabegin deze week daalde met 5% tot 15,29 dollar, heeft deze zich weer enigszins hersteld.

Analisten houden ook het vertrouwen in het aandeel gezien de positieve consensus. Er staan geen verkoopadviezen uit, terwijl er 2 houd- en 9 koopadviezen zijn afgegeven. Met een gemiddeld koersdoel van 18,95 dollar zien de marktvorsers een opwaarts potentieel van 23%.

Apple

Apple Apple heeft nog altijd het grote aandeleninkoopprogramma op de planning staan, terwijl de recente koersdaling ervoor heeft gezorgd dat het dividendrendement nu 1,9% bedraagt.

De consensus voor het aandeel onderstreept de positieve houding van Oppenheimer. Er staat slechts 1 verkoopadvies uit, tegenover 5 houd- en 29 koopadviezen. Daarbij levert het gemiddeld koersdoel van 137 dollar een verwacht rendement op van 34,9%.

ValueSpectrum News wire: +31 084-0032-842
news@valuespectrum.com

Copyright analist.be B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. analist.be doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.