Extreem hoog dividend aandeel Telenet

Fors dividend Telenet

Beleggers in het aandeel Telenet kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Telenet tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Belgische beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 4,45 euro. Telenet 's dividendrendement komt hiermee uit op 10,78 procent. Het doorsnee dividendrendement van de telecommunicatiesector ligt op een nihile 1 procent.

Dividendrendementen Telenet

Morgen publiceert het Belgische Telenet haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van Telenet over dit jaar komt uit op 2,54 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2017 toen de omzet 2,53 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Telenet in beeld plus taxaties 2018

fundamenteel onderzoek

De analisten rekenen voor 2018 op een nettowinst van 306 miljoen euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 2,56 euro. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 16,13.

Laatste koersdoelen rond de 43 euro

Credit Suisse , Exane BNP Paribas en HSBC gaven de meest recente adviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Telenet ' momenteel circa 4,77 miljard euro.

Om 14.04 stond het aandeel 0,39 procent lager op 41,28 euro.

Koershistorie Telenet 2007-2018

fundamenteel onderzoek telenet

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.