Analisten vinden koers Vallourec acceptabel

De koers van het aandeel Vallourec lijkt nu, mede door de recente koersstijgingen van het aandeel, conform de meeste taxaties te zijn. De meeste analisten noemen het zodoende aandeel Vallourec op dit niveau momenteel eerlijk gewaardeerd. Het aandeel wordt momenteel door 3 analisten gevolgd. Het gemiddelde van de koersdoelen voor het aandeel staat op 5,53 euro. Dit is circa 0,24 procent meer dan de huidige koers van 5,52 euro.

Veel onzekerheid waarderingen Vallourec

financiele analyse

De omzet van Vallourec over dit jaar komt uit op 4,21 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2017 toen de omzet 3,75 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Vallourec in beeld plus taxaties 2018

financiele analyse

De meeste analisten gaan voor 2018 uit van een nettoverlies van 320 miljoen euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een verlies per aandeel van 74 cent verwacht. Zodoende komt de koerswinstverhouding op -7,46 uit.

Analisten gaan er niet van uit dat Vallourec over dit jaar dividenden uit zal gaan keren. Het gemiddelde dividendrendement van de industriële goederensector ligt op een magere 1 procent.

Recentste taxaties rond de 6 euro

Kepler Capital Markets, Barclays en Societe Generale gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Vallourec' momenteel circa 2,48 miljard euro.

Historische beurskoersen Vallourec

financiele analyse vallourec

Het aandeel staat om 10.36 1,52 procent lager op 5,52 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.