Analisten gaan voor 2023 uit van daling omzet Marvell Technology

Morgen zal het Amerikaanse Marvell Technology haar resultaten over het afgelopen kwartaal bekend maken. De gemiddelde verwachting van de omzet van het bedrijf uit Hamilton over dit jaar ligt volgens de analisten op 5.51 miljard dollar. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2022 toen het concern 5.92 miljard dollar ontving.

Historische omzetten en resultaten Marvell Technology in beeld plus taxaties 2023

koersgrafieken

Onderaan de streep rekenen de meeste analisten op een nettowinst van 1.31 miljard dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 1.51 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op een zeer royale 53.89 uit.

Over dit jaar ligt de taxatie van de dividenduitbetaling op 24 cent. Het dividendrendement komt hiermee op 0.29 procent te liggen. Het doorsnee dividend van de producenten van halfgeleiders ligt op een relatief aantrekkelijke 1.79 procent. Het is de verwachting dat het bedrijf op cent een interim-dividend van 6 cent uit zal gaan keren.

De beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 68.9 miljard dollar.

Het is de verwachting dat het bedrijf op cent een interim-dividend van 6 cent uit zal gaan keren.

De voorbije vrijdag sloot het aandeel op 81.37 dollar.

Historische aandelenkoersen Marvell Technology

koersgrafieken marvelltechnology

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.