Analisten gaan uit van recordomzet Lotus Bakeries

Lotus Bakeries publiceert komende maandag haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het huidige boekjaar komt de omzet van het bedrijf uit volgens de analisten uit op 1.02 miljard euro. De totale opbrengsten zouden volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is behoorlijk minder dan de omzet over 2022 toen de omzet 877.45 miljoen euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Lotus Bakeries in beeld plus taxaties 2023

koersdata

De meeste analisten gaan voor 2023 uit van een nettowinst van 122 miljoen euro. Gezien de laatste analistenconsensus heeft het bedrijf dit jaar een winst per aandeel van 150.55 euro. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op een forse 52.81 te liggen.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 50.71 euro. Het dividendrendement ligt zodoende op 0.64 procent. Het doorsnee dividendrendement van de voedingsbedrijven ligt op een aantrekkelijke 3.08 procent.

Meest actuele taxaties rond de 6350 euro

Laatste adviezen:
 • Berenberg
 • KBC Securities
 • KBC Securities
  Deze partijen gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

  Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 6.45 miljard euro.

  Het aandeel koerstte vrijdag op een slotstand van 7950 euro.

  Historische beurskoersen Lotus Bakeries

  koersdata lotusbakeries

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.