Large caps het duurste in de automobielproducten/dienstensector

We zien binnen de automobielonderdelen/ en diensten een beperkte spreiding qua rendementen over de afgelopen 12 maanden. Sinds november vorig jaar koerst de sector ruim 9 procent hoger. Bij de winnaars zien we onder andere 0, 0 en 0. Relatief grote verliezen waren er voor 0, 0 en 0.

Kerncijfers automobielonderdelen/ en diensten

financiele analyse

De afgelopen tijd zien we vooral bij de large caps behoorlijk positieve rendementen. Bij de achterblijvers zien we vooral microcaps.

Laagste koers/winst-verhoudingen automobielonderdelen/ en diensten

koersdata

Binnen de sector zien we bij de koers/winst-verhoudingen een uniform beeld. De large caps kosten met een koers/winst-verhouding van 21 het meeste. De microcaps noteren op 12 maal de winst per aandeel. 0, 0 en 0 zijn de aandelen met de hoogste koers/winst-verhoudingen. Aandelen met de laagste koers/winst-verhoudingen zijn onder andere 0, 0 en 0.

Hoogste dividendrendementen automobielonderdelen/ en diensten

fundamenteel onderzoek

Het gemiddelde dividendrendement is met circa 2,1 procent hoog te noemen. 0, 0 en 0 bieden nu de hoogste dividendrendementen van de megacaps in deze sector.

Dit is een gratis publicatie van Analist Pro. Analist Pro is een professioneel beleggingsplatform met analyses van alle Amerikaanse en Europese markten. Klikt u hier om u hiervoor kosteloos aan te melden.