De 5 beste penny stocks om vandaag te kopen

Investeren in penny stocks is lastig. Om geld te kunnen verdienen door te handelen in penny stocks is veel onderzoek en vooruitziendheid nodig. De meeste goedkope, klein-kapitaal aandelen hebben veel volatiliteit en hun prestaties zijn afhankelijk van een overvloed aan factoren die voor de beginnende belegger voor een overgroot deel verborgen zijn. Als je maar een klein bedrag hebt om te investeren, zijn penny stocks een goede plek om te beginnen, mits je er zin in hebt en bereid bent onderzoek te doen. Hier zijn een aantal van de beste penny stocks die studenten en beginnende beleggers moeten overwegen.

Zix Corporation (NASDAQ: ZIXI)

Zix Corporation (NASDAQ: ZIXI) is een aanbieder van beveiligde emailplatforms. Het bedrijf heeft ook een berichtendienst. De verkoop van Zix is de laatste vijf jaar met meer dan 60% gestegen. Door de groeiende angst voor cyberaanvallen in de bedrijfswereld heeft Zix voldoende toekomstmogelijkheden.

Quotient Ltd (NASDAQ: QTNT)

Quotient is een diagnosebedrijf dat werkt aan verstorende bloedgroeptechnologie en wat nu in zijn laatste fases is. De technologie staat bekend als MosaiQ:tm:. Afgelopen maand gaf BTIG een “Koop” beoordeling aan dit aandeel en stelde een koersdoel van $12 voor Quotient. Het bedrijf maakt op 27 september de belangrijkste resultaten bekend op een conferentie.

Glu Mobile Inc. (NASDAQ: GLUU)

Glu Mobile is een game-bedrijf voor mobiele telefoons met uitstekende groeivooruitzichten. Het bedrijf heeft verschillende populaire mobiele games ontwikkeld, waaronder een spel over Kim Kardashian dat vrij beroemd is onder millennials. Vorige maand verhoogde Glu zijn volledige jaaroverzicht en presenteerde redelijk goede resultaten voor het tweede kwartaal. Dit aandeel heeft sinds het begin van 2017 een ongelooflijke 88% behaald.

Arotech Corporation (NASDAQ: ARTX)

Arotech is een onderneming voor defensie en beveiligingsproducten. Arotech heeft een uitstekend jaar gehad. De grootste oorzaak van de groei voor Arotech is de toename in drones en de VR-markt. Het bedrijf werkt aan de nieuwe generatie oorlogsproducten. Arotech levert producten en diensten voor beveiligings- en noodbedrijven. Het bedrijf maakt ook simulatoren voor militaire en luchtmacht. De bedrijfsopbrengsten zijn momenteel negatief dankzij zware uitgaven en onderzoeks- en ontwikkelingskosten. Deze inspanningen zullen in de toekomst afbetalen. Daarom is het nu de perfecte tijd om deze penny stock te kopen.

Neovasc Inc (VS) (NASDAQ: NVCN)

Neovasc is een Canadees bedrijf dat medische apparaten ontwikkeld. Het werd deze maand op de radar van beleggers geplaatst nadat het een update gaf over de klinische studie van zijn Tiara zelfuitzettende transcatheter mitralklep bioprosthesis, een behandeling van mitral regurgitatie. In de afgelopen drie maanden is Neovasc Inc (VS) (NASDAQ: NVCN) ongeveer 21,8% gestegen. Er zijn nog wat risico's rond dit aandeel, maar gezien de goedkope prijs (iets meer dan $ 1), vinden we dat dit een goede penny stock investering voor studenten en beginnende beleggers is.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.