MDxHealth Transparantieverklaring voor Aandeelhouders

      Persbericht
Gereglementeerde informatie
6 april 2018, 17u45 CET

MDxHealth Transparantieverklaring voor Aandeelhouders

HERSTAL, BELGIË en IRVINE, CA , - 6 april 2018 - MDxHealth SA ( Euronext Brussels: MDXH) (" MDxHealth " of de "Vennootschap"), een wereldleider in moleculaire diagnostiek voor urologische kankers, heeft bekend gemaakt dat zij op 4 april 2018 de volgende kennisgeving ontving van belangrijke deelnemingen in overeenstemming met de Belgische wet van 2 mei 2007 op de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen in emittenten waarvan aandelen zijn toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt en houdende diverse bepalingen (de "Belgische Transparantiewet").

Deelnemingen na actieve overschrijding van de transparantiedrempel:

  • Capfi Delen Asset Management NV (handelend als een persoon die alleen kennis geeft) heeft MDxHealth op de hoogte gebracht van de verwerving of overdracht van stemrechtverlenende effecten of stemrechten in MDxHealth , waardoor haar participatie in MDxHealth op 22 maart 2018 tot boven de drempel van 5% van de huidige uitstaande aandelen en stemrechten in MDxHealth is gestegen. Uit de kennisgeving volgt dat Capfi Delen Asset Management NV vanaf 22 maart 2018 3.425.000 aandelen van MDxHealth bezit, wat 5,71% van de 59.939.289 momenteel uitstaande aandelen en stemrechten van MDxHealth vertegenwoordigt. Eerder had Capfi Delen Asset Management NV gemeld dat zij 1.490.000 aandelen in MDxHealth bezat. De kennisgeving verduidelijkt dat Capfi Delen Asset Management NV geniet van de vrijstelling van artikel 11 van de Belgische Transparantiewet en dat zij uiteindelijk wordt gecontroleerd door Stichting Aministratiekantoor "Het Torentje". De volledige keten van controlerende ondernemingen van Capfi Delen Asset Management NV is opgenomen in een bijlage bij de transparantiekennisgeving, beschikbaar op de website van MDxHealth .
  • Zoals eerder gemeld, heeft BNP Paribas Asset Management NV de Vennootschap in overeenstemming met de Belgische Transparantiewet op de hoogte gebracht dat zij 3,29% van de uitstaande aandelen en stemrechten van MDxHealth bezit vanaf 22 maart 2018.

De Vennootschap werd geïnformeerd door de volgende aandeelhouders dat zij nog steeds meer dan 10% van de huidige uitstaande aandelen en stemrechten van de Vennootschap bezitten:

  • Biovest Comm. VA, de investeringsmaatschappij gecontroleerd door de heer Rudi Mariën, heeft de Vennootschap op vrijwillige basis op de hoogte gebracht dat zij zich heeft ingeschreven op nieuwe aandelen in de kapitaalverhoging van de Vennootschap van 22 maart 2018, en dat zij nu 12,79% van de uitstaande aandelen en stemrechten van MDxHealth bezit.
  • Maatschappijen beheerd door Valiance Asset Management Ltd hebben de Vennootschap op vrijwillige basis op de hoogte gebracht dat zij zich hebben ingeschreven op nieuwe aandelen in de kapitaalverhoging van de Vennootschap van 22 maart 2018, en dat zij nu 12% van de uitstaande aandelen en stemrechten van MDxHealth bezitten.

Voor meer informatie wordt verwezen naar de informatie die is gepubliceerd op de website van MDxHealth (http://www.mdxhealth.com/investors/shareholder-information).

Over MDxHealth ®
MDxHealth is een multinationale healthcare-onderneming die bruikbare moleculaire diagnostische informatie aanbiedt voor de personalisering van de diagnose en behandeling van urologische kanker. De tests van de Vennootschap zijn gebaseerd op eigen genetische, epigenetische (methylatie) en andere moleculaire technologieën en helpen artsen bij de diagnose van urologische kankers, de prognose van een herhalingsrisico en de voorspelling van de respons op een specifieke therapie. Het Europese hoofdkantoor van de Vennootschap bevindt zich in Herstal, België, met laboratoriumoperaties in Nijmegen, Nederland en een Amerikaans hoofdkantoor met laboratoriumactiviteiten in Irvine, Californië. Bezoek mdxhealth.com  voor meer informatie en volg ons op sociale media op:  twitter.com/mdxhealthfacebook.com/mdxhealth en linkedin.com/company/mdxhealth.

Voor meer informatie: 
Dr. Jan Groen CEO                            Amber Fennell, Chris Welsh, Nicholas Brown
MDxHealth                                           Consilium Strategic Communications, Londen
US: +1 949 812 6979                          UK: +44 20 3709 5700
BE: +32 4 257 70 21              
info@mdxhealth.com                         mdxhealth@consilium-comms.com

LifeSpring Life Sciences Communication, Amsterdam
Leon Melens
NL: +31 6 538 16 427
lmelens@lifespring.nl

Belangrijke informatie
Het MDxHealth -logo, MdxHealth, ConfirmMDx, SelectMDx, AssureMDx en PredictMDx zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van MDxHealth SA (de "Vennootschap" of " MDxHealth "). Alle andere handelsmerken en servicemerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

Bijlage