Ageas publiceert zijn verslagen over 2017

Ageas publiceert vandaag zijn 'Reporting 2017' bestaande uit drie aparte publicaties:

  • het Jaarverslag 2017, bestaande uit het Verslag van de Raad van Bestuur van Ageas , de Geconsolideerde Jaarrekening van Ageas en de Verkorte Jaarrekening van ageas SA/NV;
     
  • het Activiteitenverslag 2017 dat een overzicht geeft van alle realisaties van Ageas in 2017, zijn activiteiten wereldwijd en de toekomstige ambities;
     
  • de Statutaire Jaarrekening van ageas SA/NV voor 2017.

Deze publicaties zijn beschikbaar op de speciale Reporting 2017-sectie van de website van Ageas : reporting2017.ageas.com.

De jaarresultaten van Ageas voor 2017 werden via het persbericht van 21 februari 2018 bekendgemaakt. De publicatie van de resultaten voor het eerste kwartaal van 2018 is voorzien op 16 mei 2018.

Ageas is een beursgenoteerde internationale verzekeringsgroep met 190 jaar vakkennis en ervaring. Het biedt zowel particulieren als zakelijke klanten Levens- en Niet-levensverzekeringen die zijn ontworpen om aan hun specifieke behoeftes te voldoen. Vandaag én in de toekomst. Als een van de grotere verzekeraars van Europa richt Ageas zich op Europa en Azië, de twee werelddelen die samen het belangrijkste deel van de wereldwijde verzekeringsmarkt uitmaken. Het is succesvol actief in verzekeringsactiviteiten in België, het VK, Luxemburg, Frankrijk, Portugal, Turkije, China, Maleisië, India, Thailand, Vietnam, Laos, Cambodja, Singapore en de Filippijnen via een combinatie van 100% dochterondernemingen en langetermijnpartnerschappen met sterke financiële instellingen en belangrijke distributeurs. In de landen waar het actief is, behoort Ageas tot de marktleiders. De onderneming heeft een personeelsbestand van meer dan 50.000 mensen en rapporteerde in 2017 een jaarinstroom van bijna EUR 34 miljard (alle cijfers op 100%).

Bijlage