Persbericht : Orange Belgium bevestigt zijn interesse in een industrieel partnerschap met Nethys et Brutélé

Persbericht
Brussel, 29.03.2018

Orange Belgium bevestigt zijn interesse in een industrieel partnerschap met Nethys et Brutélé

Orange Belgium bevestigt hierbij dat het aan de ondernemingen Nethys en Brutélé zijn interesse officieel kenbaar heeft gemaakt betreffende een industriële samenwerking en dat met de steun van de Orange Group.

In dit stadium betreft het nog een gewone blijk van interesse, met alle respect voor het bestuur van Nethys en Brutélé.

Orange Belgium is van mening dat een industrieel partnerschap met Nethys en Brutélé de beste opportuniteit zou bieden voor zowel alle partijen als hun klanten (particulieren en bedrijven), medewerkers en aandeelhouders.

Een dergelijke samenwerking zou kunnen leiden tot de oprichting van een convergente nationale telecomoperator met sterke wortels in Wallonië en Brussel, met daarbij de lancering van een belangrijk investeringsplan voor meerdere jaren ten voordele van zeer snelle vaste en mobiele netwerken in Wallonië en Brussel. Het zou een gezonde structurele concurrentie creëren tussen 3 convergente spelers op de Belgische markt en dat in het voordeel van de consument.

Over Orange Belgium

Orange Belgium is één van de meest toonaangevende telecommunicatieoperatoren op de Belgische markt (met meer dan 3 miljoen klanten) en in Luxemburg, via haar dochter Orange Communications Luxembourg.
Als convergente speler bieden we mobiele telecommunicatiediensten, alsook internet en tv aan particulieren; en innovatieve mobiele en vaste diensten aan bedrijven. Ons ultraperformant mobiel netwerk beschikt over de 2G, 3G, 4G en 4G+ technologie waarin we voortdurend in blijven investeren. Orange Belgium is als provider ook actief in de groothandel en verstrekt zijn partners toegang tot zijn infrastructuur en netwerkmogelijkheden.
Orange België is een filiaal van de Orange -groep, één van de meest toonaangevende operatoren in Europa en Afrika voor mobiele en breedband internetdiensten en één van de leiders wereldwijd in het leveren van telecommunicatiediensten aan bedrijven.
Orange België staat genoteerd op de Beurs van Brussel (OBEL).

Voor meer informatie: corporate.orange.be, www.orange.be  of volg ons op Twitter : @pressOrangeBe.

Perscontact
Annelore Marynissen (NL) - annelore.marynissen@orange.com  -  +32 479 01 60 58
Jean-Pascal Bouillon (FR) - jean-pascal.bouillon@orange.com  -  +32 473 94 87 31
press@orange.be  

Contact investeerders
Siddy Jobe - ir@orange.be - +32(0)2 745 80 92

Attachment:

http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/63ceafa3-e8f9-475f-8cb2-361ded2307ed