RoodMicrotec profileert zich in ASIC markt

Zwolle - 22 februari 2018

  • Workshop georganiseerd door RoodMicrotec en Business Cluster Semiconductors Netherlands (BCS)
  • Geeft inzicht in Supply Chain Management

RoodMicrotec N.V., de toonaangevende onafhankelijke Nederlandse leverancier van semiconductors en bijbehorende diensten, wil zijn positie in de internationale markt van ASIC componenten versterken. Daarom organiseren RoodMicrotec and Business Cluster Semiconductor Netherlands (BCS) op 12 April in Kleve de workshop Semiconductor Supply Chain Management op initiatief of Jan de Koning Gans, Senior Sales & Marketing Manager bij RoodMicrotec en Barry Peet, Managing Director van BCS. Het doel van de workshop is om meer inzicht te krijgen in de uitdagingen en kansen van SCM als een concurrerend businessmodel voor de micro-elektronicasector.

Business Cluster Semiconductors Netherlands (BCS) is een nationaal netwerk van halfgeleiderbedrijven en kennisorganisaties die actief zijn in de gehele waardeketen van onderzoek, ontwikkeling, ontwerp, productie en toepassing van Advanced ICs, MEMS, Sensoren en Wireless Systems.

'Gebruikmakend van ons grote Nederlandse semicon netwerk in combinatie met het Duitse netwerk van zowel RoodMicrotec en onze partner NMWP.NRW zullen we via deze workshop de grensoverschrijdende samenwerking verhogen, evenals onze kennis van Supply Chain Management in the halfgeleidersector,' aldus Barry Peet. 

Naast experts van RoodMicrotec die hun kennis, vaardigheden en strategieën op het gebied van SCM delen, zullen andere toonaangevende sprekers van een aantal vooraanstaande bedrijven zoals First Sensor (Duitsland), Sencio (Nederland) en ICsense (België) bijdragen vanuit hun specifieke expertise.

Reinhard Pusch, COO en hoofd Supply Chain Management bij RoodMicrotec : 'Deze workshop is niet alleen een professionele uitwisseling van zakelijke en technologische informatie, maar biedt ook een geweldige kans om mogelijke nieuwe klanten of partners aan de andere kant van de grens te ontmoeten.'

'Veel professionals uit de sector hebben zich reeds ingeschreven,' zegt Jan de Koning Gans. 'Maar er zijn nog plaatsen beschikbaar voor anderen die in het onderwerp geïnteresseerd zijn.'

Als u de workshop Semiconductor Supply Chain Management graag wilt bijwonen, stuur dan een e-mail aan: petra.bouwhuis@bcsemi.nl

Over RoodMicrotec
Met meer dan 45 jaar ervaring als een onafhankelijke value-added dienstverlener op het gebied  van micro- en optoelectronica biedt RoodMicrotec Fabless Companies, OEM's en andere ondernemingen een one-stop shop propositie. Met haar powerful solutions heeft RoodMicrotec een sterke positie in Europa opgebouwd.

Onze diensten voldoen aan de industriële en kwaliteitseisen van de high-reliability/ruimtevaart, automobiel-, telecommunicatie-, medische-, IT- and elektronicasectoren.

Ons geïntegreerde kwaliteitsmanagementsysteem is gebaseerd op internationale DIN EN ISO 9001:2015 normen. Ons kwaliteitsmanagement is tevens in grote lijnen in overeenstemming met de Automobielspecificatie ISO/TS 16949. De onderneming heeft ook een geaccrediteerd laboratorium voor testactiviteiten en kwalificatie volgens de ISO/IEC 17025 norm.

De value-added diensten omvatten onder meer (eXtended) Supply Chain Management en Total Manufacturing Solutions in samenwerking met onze partners, failure & technology analysis, qualification & burn-in, test- & product engineering, production test (inclusief device programming en end-of-line service), ESD/ESDFOS assessment & training, and quality & reliability consulting.

RoodMicrotec heeft vestigingen in Duitsland (Dresden, Nördlingen, Stuttgart), in het Verenigd Koninkrijk (Bath) en in Nederland (Zwolle).

Voor meer informatie visit: http://www.roodmicrotec.com

Dit persbericht is gepubliceerd in het Engels, Nederlands en Duits. In gevallen van tegenstrijdigheid tussen deze versies prevaleert de Engelse versie. Deze mededeling bevat informatie die kwalificeert als voorwetenschap in de zin van artikel 7, lid 1, van de EU-verordening inzake marktmisbruik. De gedelegeerd bestuurder en CEO van het bedrijf, Martin Sallenhag, is verantwoordelijk voor het regelen van de publicatie van dit document namens RoodMicrotec .

Attachments:

http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/183fdfda-9d81-4160-a88b-aaf32ca38c48