DOCDATA N.V. : Business update Ease2pay

Ease2pay B.V. is een dochteronderneming van Docdata N.V. gespecialiseerd in oplossingen voor mobiel betalen.

Tanken

Ease2pay start vanaf januari 2018 een pilot in samenwerking met VARO Energy Retail B.V.. Op een aantal van haar Argos tankstations kunnen klanten deelnemen. Gebruikers kunnen vanuit de auto, in de app, de pomp vrijgeven en de brandstof betalen.

Horeca

Van Eck Catering start op twee locaties, Rotterdam Science Tower en in het Groothandelsgebouw met de Ease2pay betaaloplossing voor catering. Klanten selecteren in de Ease2pay het menu en betalen zelf, deze selfservice oplossing zorgt ervoor dat klanten niet langer in de rij staan. Ondernemer Bas van Eck licht zijn keuze toe: "Met Ease2pay kan ik heel snel uitbreiden want ik heb geen kassa of pinterminal meer nodig. Dat scheelt behoorlijk in de vaste kosten die ik heb."

De bar van het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) implementeert de Ease2pay app als alternatief voor de kassa. De eerste testresultaten voor deze zelfbedieningsituatie waren veel belovend, hiermee is een oplossing voor veel sportverenigingen en kantines ontwikkeld.

Update betaaldiensten

De Nederlandsche Bank N.V. heeft Ease2pay B.V. ingeschreven in het register vrijgestelde elektronischgeldinstelling en in het register van vrijgestelde betaaldienstverleners. Ease2pay B.V. staat echter niet onder toezicht van DNB . Daarnaast heeft Ease2pay B.V.  de accreditatie voor Mandaat Service Provider ontvangen van Currence en is Certificaathouder Collecterende Payment Service Provider (CPSP) iDEAL geworden.

------------------------------------------

Rotterdam, Nederland, 22 december 2017

Verdere informatie:        DOCDATA N.V., G.J. van Lookeren Campagne, Tel. 010 3074619
Corporate website:        www.docdatanv.com

Klik op onderstaande link voor het volledige persbericht

Attachments:

http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/224636c0-2b12-4b22-941c-d144237fdb4f