project44 onthult de Supply Chain Visibility Conference Transform 2021

project44 brengt wereldwijde gemeenschap samen op virtuele conferentie voor vernieuwers in toeleveringsketen

CHICAGO en AALBORG, Denemarken, March 02, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- project44, 's werelds toonaangevende Advanced Visibility Platform™ voor expediteurs en logistieke dienstverleners, kondigde vandaag Transform aan, een virtuele conferentie voor vernieuwers in de toeleveringsketen die plaatsvindt op 9 maart 2021 in Noord-Amerika en 10 maart 2021 in Europa.

Door middel van thought leadership-sessies, producttraining en netwerkmogelijkheden biedt dit evenement een wereldwijd platform voor professionals in de toeleveringsketen in verschillende sectoren om onderwerpen van zichtbaarheidsoplossingen tot digitalisering te bespreken.

Op de conferentie komen thought leaders uit de hele branche, waaronder:

Jett McCandless, CEO en oprichter van project44
Vernon O’Donnell, Chief Product Officer bij project44
Travis Schmidt, Head of NA Transportation bij Alcon Laboratories
Martynas Sarapinas, CIO bij Girteka
Bart De Muynck, VP, Research bij Gartner
Steffen Wagner, Global Head of Transport & Leisure bij KPMG
Giuseppe De Vincenzi, IT Manager, Global Transportation Applications bij Electrolux
Marian Izquierdo, Sr.Reporting Analyst bij PepsiCo
Tejuan Manners, Executive Director, Data Center Group Transformation bij Lenovo
Dror Noach, VP, WW Transport Logistics bij CNH Industrial
Greg Pritchard, Head of Global Logistics & JAPAC Distribution bij AbbVie

"project44 is erg verheugd dat Transform voor het eerst in een virtueel formaat wordt gehouden," aldus Jett McCandless, CEO en oprichter van project44."Na een ongekend jaar is er geen beter moment om te leren van degenen die de toeleveringsketen door verstoring, turbulentie en conflicten in een groot aantal bedrijfstakken heen leiden."

Hoewel het thought leadership-traject toegankelijk is voor de gehele project44-community en inzichten in de branche, succesverhalen van klanten en productupdates van verschillende belangrijke sprekers benadrukt, is het producttrainingstraject exclusief voor klanten van project44. Deelnemers worden daarbij uitgenodigd om vragen te stellen, trainingen te volgen onder leiding van subject matter experts van project44 en deel te nemen aan interactieve breakout-sessies.  

Bart De Muynck, VP Research bij Gartner, is slechts een van de vele presentatoren bij Transform."Het is een eer om te worden uitgenodigd als spreker tijdens het Transform-evenement van project44", aldus De Muynck."Het is een uitdagende, maar spannende tijd om de nieuwste trends op het gebied van realtime zichtbaarheid van transport te bespreken.Ik kijk ernaar uit om contact te leggen met de klanten en community van project44 om te ontdekken hoe toeleveringsketens innoveren."

Klik hier om u aan te melden voor de conferentie en de volledige agenda en de lijst met sprekers te bekijken. Neem deel aan het gesprek op social media door @project44 op LinkedIn of @freightpipes op Twitter te volgen, met de hashtag #project44transform.

Over project44

project44 is 's werelds toonaangevende geavanceerde zichtbaarheidsplatform voor expediteurs en externe logistieke firma's. project44 verbindt, automatiseert en biedt inzicht in belangrijke transportprocessen om de inzichten te versnellen en de tijd te verkorten die nodig is om deze inzichten om te zetten in acties.Door gebruik te maken van de kracht van het cloudgebaseerde project44-platform kunnen organisaties de operationele efficiëntie verhogen, de kosten verlagen, de verzendprestaties verbeteren en hun klanten een uitzonderlijke, Amazon-achtige ervaring bieden. project44 is wereldwijd verbonden met meer dan 175.000 transporteurs en heeft een uitgebreide dekking voor alle ELD- en telematica-apparatuur op de markt. Het ondersteunt alle transportmodi en verzendtypes, waaronder Parcel, Final-Mile, Less-than-Truckload, Volume Less-than-Truckload, Truckload, Rail, Intermodal en Ocean.Ga voor meer informatie naar www.project44.com.

Mediacontact
Charlie Ungashick
cungaschick@project44.com