Overname Drimble.nl door Matrixian Group

Drimble en Matrixian Group maken vandaag bekend dat ze overeenstemming hebben bereikt over de overname van Drimble.nl door Matrixian Group. Met de bundeling van deze twee informatiebedrijven ontstaat een sterk en complementair portfolio van nieuws, informatie en data-analyse diensten.

Drimble.nl is de grootste hyperlocal informatie-website van Nederland, met een bereik van meer dan 3.2 miljoen unieke bezoekers en 12 miljoen pageviews per maand. Het bedrijf is tevens eigenaar van newschamber.com, een equivalent van Drimble.nl gericht op de USA, en bereikt met de Spot On-merken zoals spotonflorida.com maandelijks honderdduizenden unieke bezoekers.

Luke Liplijn, CEO Matrixian Group: “Ik ben heel blij met de overname van Drimble.nl. Dit is een belangrijke versterking van onze onderneming, door deze overname ontstaat een win-win. Allereerst versterken de enorme databases van Drimble de huidige producten van Matrixian zoals het Avix woningwaardemodel, de 10 jaar aan historie met bouwvergunningen en bestemmingsplannen zijn een mooie voorspeller voor de woningwaarden die we nu al leveren aan vastgoedprofessionals en financiële instellingen.