Quintet Private Bank opent Deense vestiging

Quintet Private Bank, met hoofdkantoor in Luxemburg en actief in 50 Europese steden, heeft nu ook een kantoor in Denemarken.

Quintet Danmark richt zich op de langetermijnbehoeften van Deense particulieren en hun families, door een op maat gesneden benadering te combineren met onafhankelijk advies en beleggingsoplossingen met een open architectuur.

Henrik Wyrwik gaat het Quintet-filiaal in Kopenhagen leiden. Wyrwik bekleedde de afgelopen 20 jaar leidinggevendeposities bij Deense vermogensbeheerders en startte met succes verschillende franchises. Wyrwik rapporteert aan Søren Kjaer, CEO, Nordics & Luxembourg bij Quintet Private Bank. Kjaer heeft de leiding over de bedrijfsvoering van de groep in de Nordics regio en in het Groothertogdom.

Daarnaast heeft Quintet ook in Luxemburg een Nordics Desk opgericht. Deze wordt geleid door Ole Jensby. Jensby heeft al bijna 25 jaar relevante ervaring in Luxemburg.

Quintet – met 2.000 medewerkers in Europa – gaat zowel in Denemarken als in Luxemburg extra medewerkers werven die zich specifiek op cliënten in de Nordics gaan richten. Het bedrijf is van plan om in de toekomst uit te breiden naar andere markten in de Nordics.

De opening van Quintet in Kopenhagen volgt op de opening in mei 2020 van Quintet Zwitserland en benadrukt de voortdurende geografische uitbreiding van Quintet; als aanvulling op de bestaande activiteiten in België, Duitsland, Luxemburg, Nederland, Spanje en het VK.