Ease2pay N.V. maakt halfjaarcijfers 2019 bekend

In het eerste halfjaar van 2019 heeft Ease2pay een tank app voor de zakelijke markt ontwikkeld en getest. Deze tank app is een volwaardig alternatief voor de plastic tankpas. Voor het tanken met een tankpas is het nodig om veel informatie te onthouden tot bij de kassa: de kilometerstand van de auto, de pincode van de tankpas en het pompnummer. De tank app maakt het mogelijk om vanachter het stuur op je mobiel, de pomp te selecteren en je kilometerstand in te voeren. De betaling is daarmee geregeld. Onder andere leasemaatschappij ALD Automotive heeft deze tank app onder zakelijke en particuliere gebruikers getest en de resultaten waren positief. Het tankproces is makkelijker geworden dankzij de tank app. Naast tanken, kun je met dezelfde app ook op straat parkeren in 140 Nederlandse steden. Zo creëren we één app waarmee zakelijke rijders alle tank- & parkeertransacties op één verzamelfactuur ontvangen.

Het gebruik van het Ease2pay betaalplatform in het eerste halfjaar van 2019 sterk gestegen in vergeleken met hetzelfde halfjaar in 2018. Per 30 juni hadden meer dan 38 duizend (2018: 13 duizend) mensen een account op het Ease2pay platform aangemaakt, waarbij het aan de elektronischgeldinstelling Ease2pay toevertrouwde vermogen op 30 juni € 116 duizend (2018: 45 duizend) was.

De Directie en de Raad van Commissarissen van Ease2pay N.V. (“de Vennootschap”) hebben de halfjaarcijfers 2019 van de Vennootschap vastgesteld respectievelijk goedgekeurd. Met dit persbericht wordt het tussentijds bericht over het eerste halfjaar 2019 gepubliceerd, dat de verkorte tussentijdse financiële informatie over het halfjaar geëindigd op 30 juni 2019 weergeeft.

Het halfjaar bericht van Ease2pay N.V. over het eerste halfjaar 2019 is bijgevoegd.

Einde persbericht.

-----------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie

Over Ease2pay

Ease2pay is een betaaldienst die betalen goedkoper wil maken voor consumenten en winkeliers. Zo is Ease2pay bijvoorbeeld de enige gratis parkeerapp, de gebruiker betaalt geen transactiekosten. Het transactieplatform maakt van iedere smartphone een pinterminal: de app laat consumenten in één handeling bestellen, betalen en sparen zonder gebruik te maken van kassa’s of pinterminals.

------------------------------------------

Rotterdam, Nederland, 9 september 2019
Verdere informatie:        Ease2pay N.V., Jan Borghuis, Tel. 010 3074619
Corporate website:         www.ease2paynv.com

Bijlages