Playa Hotels & Resorts uitgeroepen tot beste all-in hotelgroep in Mexico

FT. LAUDERDALE, Florida, June 19, 2019 (GLOBE NEWSWIRE) -- Playa Hotels & Resorts N.V. (NASDAQ: PLYA, “Playa”), werd door de reissector uitgeroepen tot Best All-Inclusive Hotel Group voor het beheer van zijn resorts in Mexico en kreeg nog andere lofbetuigingen op het jaarlijkse WAVE Awards-gala van TravelAge West dat onlangs werd gehouden in Marina del Ray, Californië.

Deze awards staan bekend voor hun ruime dekking van de reissector, met meer dan 180 reisorganisaties zoals luchtvaartmaatschappijen, hotels en resorts, cruisemaatschappijen, autoverhuurbedrijven, spoorwegmaatschappijen en reisverzekeringsmaatschappijen – die allemaal erkend willen worden door reisagentschapsexperts en het redactieteam bij TravelAge West.

“De toeristische sector is een van de snelst groeiende en meest competitieve sectoren ter wereld. Bij Playa hebben we het voorrecht de beheer-, marketing- en operationele activiteiten te mogen verzorgen van iconische wereldwijde merken als Hyatt en Hilton, maar ook zetten we merken neer die relatief nieuw zijn op de Noord-Amerikaanse markt, zoals Jewel Resorts en Panama Jack Resorts. Naarmate Playa zijn portfolio van uitzonderlijke all-in luxeresorts blijft uitbreiden, is het zeer bevredigend om in deze sector met zeer veel getalenteerde spelers te worden uitgeroepen tot Best All-Inclusive Hotel Group”, zegt Kevin Froemming, Executive Vice President en Chief Marketing Officer bij Playa.

Daarnaast werd Playa ook bekroond met de felbegeerde award voor Best All-Inclusive Resort for Weddings, Mexico voor zijn befaamde Hyatt Ziva Cancun-resort in Mexico.

“Wij zien enorme kansen en groei in het segment bruiloften/romantiek van de markt. Onze resorts onderscheiden zich door hun locatie in sommige van 's werelds meest begeerde bestemmingen, en ons vermogen om de concurrentie voor te blijven op het gebied van innovatie is de sleutel om de verwachtingen van zelfs onze meest veeleisende klanten voortdurend te overtreffen”, zegt Howard Tanenbaum, Senior Vice President, Sales. 

Ga voor meer informatie over Playa Hotels & Resorts naar PlayaResorts.com.

Over Playa Hotels & Resorts N.V.
Playa is een toonaangevende eigenaar, uitbater en ontwikkelaar van all-in resorts in toplocaties aan het strand in populaire vakantiebestemmingen in Mexico en de Caraïben. Playa bezit en/of beheert een portfolio van in totaal 21 resorts (7936 kamers) in Mexico, Jamaica en de Dominicaanse Republiek. In Mexico bezit en beheert Playa Hyatt Zilara Cancun, Hyatt Ziva Cancun, Panama Jack Resorts Cancun, Panama Jack Resorts Playa del Carmen, Hilton Playa del Carmen, een all-in resort, Hyatt Ziva Puerto Vallarta en Hyatt Ziva Los Cabos. In Jamaica bezit en beheert Playa Hyatt Zilara Rose Hall en Hyatt Ziva Rose Hall, Hilton Rose Hall Resort & Spa, Jewel Dunn’s River Beach Resort, Jewel Grande Montego Bay Resort & Spa, Jewel Runaway Bay Beach & Golf Resort en Jewel Paradise Cove Beach Resort & Spa. In de Dominicaanse republiek bezit en beheert Playa Hilton La Romana, een all-in familieresort, en Hilton La Romana, een all-in resort voor volwassenen. Playa bezit ook vier resorts in Mexico en de Dominicaanse Republiek die worden beheerd door een derde partij en Playa beheert ook Sanctuary Cap Cana, in de Dominicaanse Republiek.                                                             

Contactpersoon pers:
Liz McNeil 
QUINN
Playa@QUINN.pr