UBS AM versterkt teams met Jeroen Wagemaker en Emma Weeder

Vermogensbeheerder UBS Asset Management ( UBS AM) heeft het team in de Benelux versterkt met twee nieuwe medewerkers. Met de benoeming van Emma Weeder (31) en Jeroen Wagemaker (32) wordt zowel het institutionele als het wholesale team uitgebreid.

Emma is aangesteld als Client Relationship Manager Institutioneel Benelux en Denemarken. In deze functie zal Emma zich vooral bezighouden met sales en relatiebeheer voor klanten in deze regio. Zij was eerder werkzaam bij Kempen Capital Management, onder meer als Lead Portfolio Manager Smart Beta Product Range, waar ze betrokken was bij portfoliobeheer, verkoop en handel van vastgoedaandelen en staatsobligaties. Emma rapporteert aan Tim van Duren, hoofd Institutionele Business Benelux en Denemarken voor UBS AM.

Jeroen is benoemd tot Client Relationship Manager binnen het Benelux Wholesale team. In deze functie zal hij zich onder meer bezighouden met het versterken en verder uitbouwen van de positie van UBS in de wholesale markt. Voordat Jeroen bij UBS AM kwam, werkte hij bij Rabobank Private Banking. Daar was hij verantwoordelijk voor het analyseren van directe vastgoed – en scheepvaartinvesteringen en alternatieve beleggingen. Daarnaast was hij lid van het beleggingscomité. Jeroen zal rapporteren aan Boudewijn Kostelijk, hoofd Distribution Partners Benelux bij UBS AM.