Boskalis draagt interne kandidaat Carlo van Noort voor als nieuwe CFO

Papendrecht, 11 oktober 2018

Koninklijke Boskalis Westminster N.V. ( Boskalis ) maakt bekend dat zij de heer Carlo van Noort (43) op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AvA) in mei 2019 zal voordragen als Chief Financial Officer (CFO) van Boskalis . De termijn van de zittende CFO, Hans Kamps, eindigt op de datum van diezelfde AVA. De heer Van Noort is thans financieel directeur van Boskalis Nederland.

Peter Berdowski, CEO Boskalis : "Wij zijn verheugd dat we met Carlo van Noort een sterke interne kandidaat kunnen voordragen die een uitstekende staat van dienst heeft opgebouwd binnen Boskalis . Met zijn brede achtergrond en diepe kennis van de organisatie en de business is hij bij uitstek geëquipeerd om invulling te geven aan de rol van CFO bij ons bedrijf."

De heer Van Noort heeft de afgelopen twaalf jaar diverse financiële functies bekleed binnen de drie divisies van de Groep en is thans financieel directeur van Boskalis Nederland. Na zijn opleiding accounting & auditing aan Nyenrode Business Universiteit is de heer Van Noort als auditor werkzaam geweest bij EY gevolgd door financiële functies bij onder meer ING Real Estate en DHL Express.

Dit is een persbericht van Boskalis op grond van artikel 17 paragraaf 1 van de European Market Abuse Regulation (596/2014).

Koninklijke Boskalis Westminster N.V. is een toonaangevende internationale dienstverlener op het gebied van baggeren, maritieme infrastructuur en maritieme diensten. De onderneming levert wereldwijd creatieve en innovatieve totaaloplossingen voor infrastructurele uitdagingen in maritieme gebieden, kuststreken en rivierdelta's met onder meer de aanleg en onderhoud van havens en vaarwegen, creatie van land in water en bescherming van kusten en oevers. Tevens voert Boskalis projecten uit en levert het een breed spectrum aan maritieme diensten voor de olie- en gassector en offshore windindustrie en voert het scheepsbergingen uit. Daarnaast heeft Boskalis meerdere strategische partnerships in havensleep- en terminaldiensten (Kotug Smit Towage, Keppel Smit Towage, Saam Smit Towage en Smit Lamnalco). Met een veelzijdige vloot van ruim 900 schepen en vaartuigen en 10.700 medewerkers, inclusief deelnemingen, is de onderneming actief in meer dan 90 landen, verspreid over zes continenten.

Dit persbericht is tevens opgenomen op onze website www.boskalis.com.

Bijlage