Mobistar baat telecom-departement hypermarkten Carrefour uit

Telecomoperator Mobistar vervangt het bedrijf YourCall als uitbater van de telecomactiviteiten in de Belgische hypermarkten van retailer Carrefour . Daardoor hebben Mobistar en Carrefour een overeenkomst gesloten. Carrefour had de telecomactiviteiten in zijn drieëndertig Belgische hypermarkten uitbesteed aan YourCall, maar dat bedrijf werd vorige maand failliet verklaard.

Carrefour en Mobistar zeggen met het nieuwe contract de onderlinge samenwerking verder te versterken. De telecomoperator benadrukt bij de overname van de activiteiten ook zoveel mogelijk op gewezen werknemers van YourCall beroep te willen doen. De samenwerking is voor Mobistar naar eigen zeggen ook een mogelijkheid om de aanpak van zijn distributiekanalen bij te sturen.

Daarbij wordt opgemerkt dat het bedrijf zijn verkoopkanalen meer toespitst op de klantenbeleving en de service, terwijl voorheen vooral gemikt werd op het aantrekken van nieuwe klanten. De nieuwe telecomwet maakt het overstappen naar een andere operator echter veel gemakkelijker.

Bron: Express.be