Hexagon koopt EAM-activiteiten van Infor voor $ 2,75 miljard

  • Hexagon , leverancier van digitale realiteitsoplossingen (OTCPK:HXGBF) heeft ingestemd met de overname van de wereldwijde enterprise asset management (EAM)-activiteiten van cloudbedrijf Infor voor ~ $ 2,75 miljard.
  • De transactie omvat een mix van contanten en aandelen. Koch Industries, het moederbedrijf van Infor, krijgt een eigendomsbelang in Hexagon . MSAB, de belangrijkste aandeelhouder van Hexagon , zal Brett Watson, president van Koch Equity Development, een andere dochteronderneming van Koch, aanbevelen als kandidaat voor de Raad van Bestuur.
  • Het EAM-bedrijf en zijn ongeveer 500 werknemers zullen worden gepositioneerd binnen het segment Industrial Enterprise Solutions van Hexagon en zullen Hexagon-bedrijven bedienen in activa-intensieve ecosystemen, waaronder mijnen, productie en boerderijen. De oplossingen zullen worden gecombineerd met Hexagon 's sensor-, autonome en softwaretechnologieën.
  • Verschillende bedrijven in Koch gebruiken al Infor's EAM-oplossingen en Hexagon 's oplossingen voor industriële faciliteit en enterprise-projectprestaties. Hexagon en Koch hebben een memorandum van overeenstemming ondertekend om het gebruik van Infor EAM en Hexagon-oplossingen uit te breiden.