Momenteel zeer fors dividend Beter Bed

Fors dividend Beter Bed

Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Beter Bed nu één van de hoogste dividendrendementen van de Nederlandse beurs.

De consensus van het dividend ligt op 0,79 cent per aandeel. Beter Bed 's dividendrendement bedraagt dus momenteel 5,49 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de producenten van huishoudelijke goederen ligt op een magere 0,52 procent.

Dividendrendementen Beter Bed

Over 2017 komt de omzet volgens de gepolste analisten uit op 433,8 miljoen euro. De omzet zou volgens de verwachtingen van de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 410,46 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Beter Bed in beeld plus taxaties 2017

aandelenanalyses

Onderaan de streep rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 20 miljoen euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 94 cent verwacht. De koerswinstverhouding komt zodoende op 15,3 te liggen.

Jongste koersdoelen rond de 17 euro

ABN AMRO, ING en Kepler Capital Markets gaven onlangs beleggingsadviezen voor het aandeel.

Beter Bed 's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 315,61 miljoen euro.

Het aandeel staat om 9.54 0,24 procent lager op 14,38 euro.

Historische koersen Beter Bed

aandelenanalyses beterbed

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.