Analisten rekenen op recordjaar Constellation Brands, aandeel beste in supersector

Met een 5-jaars rendement van 642 procent was het aandeel Constellation Brands één van de beste aandelen uit de brouwerijsector. Het gemiddelde aandeel uit de sector leverde de voorbije 5 jaar een winst op van 142 procent. Het aandeel was dus een extreem superaandeel in de al heel erg goed presterende biersector.

Andere sterk presterende aandelen uit de sector zijn o.a. Truett-Hurst Inc, Harboes Bryggeri en Brewin Dolphin Holdings .

Enorme outperformance Constellation Brands in biersector

aandeel constellationbrands

De rendementen van het Amerikaanse Constellation Brands zijn over de afgelopen 5 en 10 jaar absoluut magistraal en lijken internetachtige trekjes te hebben. Dit naast de forse dividendrendementen maakt de biersector absoluut een topsector voor beleggers.

Kerncijfers biersector

stock

De omzet van Constellation Brands over dit jaar komt uit op 7,31 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2015 toen de omzet 6,55 miljard dollar bedroeg. Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 1,36 miljard dollar.

Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 6,65 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 23,87 uit.

Historische omzetten en taxatie Constellation Brands

aandeel

Koershistorie Constellation Brands 2007-2017

aandeel constellationbrandsHet aandeel sloot vrijdag op 158,76 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.